Att hyra samma film två gånger

Jag har gjort det fler än en gång. Förmodligen kommer jag att göra det igen. Jag har alltså gått in i en videobutik och valt ut en film. När jag sen kommit hem har maken tittat på fodralet och med ett stort stön och meddelat att "den här har vi ju redan sett!"

För att undvika att hyra samma film två gånger brukar jag alltid välja en film från "nyhets hyllan". Filmerna försvinner ju därifrån ganska snart och risken är då, att jag inte hinner ta den två gånger. Så ofta hyr vi nämligen inte film.

Alla har vi våra fel och brister och ett av mina är alltså bristen på intresse på filmtitlar. Jag vet helt sonika inte vad de heter och jag orkar inte bry mig om det heller.
Just därför, att det är en av mina brister, kan jag inte låta blir att bli lite skadeglad när maken kommer hem med en film. Han berättar att det är 2:an av den film som vi såg förra månaden, den som var så bra.
Jag minns svagt att vi sett en film men kan inte dra mig till minnes exakt hur handlingen var. Det erkänner jag dock inte, utan håller bara med min make. Men sen, 5 minuter in i filmen minns jag vilken film han menade. Det är då det slår mig att handlingen började exakt likadant..................!

Det var inte jag som hyrde, den här gången.


Kommentarer
Postat av: Ulla

Vissa dagar känns bättre än andra L

2008-08-18 @ 21:18:43
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: Sanna

Känner jag igen, men så verkar ju mitt minne vara som ditt, helt borta ;0) ler stort

Jag har en UTMANING eller rättare sagt REFLEKTION åt dig, som jag vill att du om du orkar har lust, ska göra, VIKTIGT! glöm inte läs gör så här! Mycket bra reflektion av en själv.

Kramisar

2008-08-18 @ 21:24:53
URL: http://sannasegna.blogspot.com/
Postat av: Ann

God morgon!

Hahaha! Ja jag är likadan!

2008-08-19 @ 06:18:20
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: ejmis

Det där händer mig också...det är inte bara filmtitlarna, även innehållet i filmerna förvirrar mig eftersom många är så lika.

2008-08-19 @ 12:18:23
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Annica

Hi hi hi! Skadeglädjen är den enda sanna glädjen... ;-)

2008-08-19 @ 17:10:21
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: mammakero

HAHAHA!!!

Det var väl skönt!

2008-08-19 @ 19:17:08
URL: http://mammakero.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0