Blondinraggning

NÅGON berättade en händelse som utspelat sig på Visbys gator idag på eftermiddagen. Jag tänker inte avslöja källan.........bara så ni vet!

Två blondiner i sina mest "hormonkännslostinna år"går på stan. De ser en JÄTTE snygg kille och går efter honom för att "kolla" lite. De bara måste koll lite till och går efter honom in i en affär. De låtsas titta på kläder och fortsätter sen efter honom ut ur affären igen.
Då får de till sin oerhörda glädje se att killen går fram till ytterligare en "snygging".

(Det framgår inte av den berättade versionen hur blondinerna har tänkt sig fortsättningen. Förmodligen har de tänkt sig någon bra raggningsreplik eller möjligen snubbla så att de hamnade i knät på snyggingarna. Vad vet jag? Inget verkar för mig, vara förvånande i just ett sådant ögonblick.)


Killarna möts, hälsar på varandra och snygging 1 böjer sig fram mot snygging 2 och de  ............................................ kysser varandra!!

Snacka om BLONDINBLÅSNING!

Kommentarer
Postat av: Dottern

Haha !

2008-02-20 @ 20:28:40
URL: http://dottern.blogg.se
Postat av: Nilla

HHHaaaaa...ja du då skulle man bli besviken...

2008-02-20 @ 20:42:26
URL: http://fnilla.blogg.se
Postat av: Malinbayard

*fniss*
Det är KUL med sådana här historier och så inser tant Malin att hon är gammal, gaggig men glad över att "ha sitt på det torra".

Vad gäller min vovve så räknar jag kallt med att han kommer att vårda sin råtta väl. Han har inte tagit sönder en endaste sak på snart sju år!
Däremot har han "förlagt" en och annan sak utomhus...

2008-02-20 @ 21:21:04
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: Annsingen

Jag var likadan jag med..eller blev då jag fött barn och sedan har det varit bekvämt med långt som man kan kasta upp.Men nu är dom ju inte små längre ochjaghar tid så nu fick det bli så här:)) Blev jättenöjd faktiskt:))

2008-02-20 @ 22:01:01
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: britten

H a hhaaaa ja då kan man känna sig blåst typ !

ha det gott

2008-02-20 @ 22:22:27
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: Mariell

HIHI, vad roligt! Snacka om blåsning! dom drog visst en nitlott! ;) var för bi en sväng men du var i stan... tänkte bara säga hej och önska er trevlig resa... sj åker jag, pappa och mamma till norrköping i norrn eftermiddag till syrran och fortsätter till sthlm på fredag, kommer hem igen på söndagnatt.
Ha en kanon resa! Kram Mariell med vovsingar

2008-02-20 @ 22:38:38
URL: http://marielldahlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0