Livstal

Har nu varit riktigt barnslig och kollat upp mitt livstal. Men det skulle jag inte ha gjort. Jag tycker att det låter ganska negativt eller så är det bara så att jag ser de negativa bitarna och inte helheten. Va tror Ni, stämmer det in på mej?

Här kan Ni kolla Ert.
image90Livsväg 7, den självständiga perfektionisten:
Personer med livstalet 7 är individualister som har stort behov av att då och då få vara ensamma. De har god intuition och är bra på att analysera. Sjuor tycker inte om när andra säger till dem hur de ska göra.

Är du en sjua så kan du uppfattas som lite mystisk, kanske därför att du klarar dig så bra på egen hand. Du är noggrann, nästan på gränsen till perfektionist. Detta kan medföra att du helst har ett arbete som innebär någon form av specialisering. Du hjälper gärna andra människor och har förmåga att få dem att må bra. Du är även en fena på att kunna handla vid de rätta tillfällena. Din djupsinnighet behåller du gärna för dig själv då du är rädd för att bli missförstådd.

Din vana att skjuta upp saker och ting är inte så uppskattat hos andra och det drabbar även dig själv. Vid möten med människor som du inte känner kan du vara ganska otrevlig och kylig. Att ibland ta till dig andras råd skulle kunna hjälpa dig mer än du tror.

Kommentarer
Postat av: Kitty Gustafsson

Siffran Ett:
Som etta är du självständig och även självkritisk eftersom du vill vara nummer 1. Du är en mycket ansvarsfull person som är duktig i ditt arbete, vilket kommer att leda till att du lyckas att uppnå dina mål. Är målet att bli chef är utsikterna mycket goda då du har starka ledaregenskaper. Allt du tar dig för kommer att gå vägen, även om vägen ibland blir lång.

Tänk på att vara ödmjuk och på att inte köra över andra människor. Märker du att det viskas bakom din rygg bör du nog tänka efter hur du agerar och kanske visa lite mer hänsyn.

Eftersom du har höga krav på dig själv har du också krav på din älskade. Helst ska hon/han ha lika höga ambitioner som du och vara mån om sitt yttre. I ett förhållande hittar du ofta på små roliga saker, som ni kan göra tillsammans, för att komma bort ifrån den trista vardagen.

Ditt liv regeras av solen och de bästa färgerna för dig är gult och brunt.

Jag tycker det stämmer rätt bra på mig :P Texas är nog min älskade ;)

2008-02-05 @ 16:04:44
URL: http://web.comhem.se/rindistexas
Postat av: JennyPenny (Solnabon)

Alltså, den första styckena tycker jag var klockrena på dig. *S* Men inte på ett negativt sätt inte.

2008-02-05 @ 16:24:57
URL: http://jpsfilosoferande.blogg.se
Postat av: JennyPenny (Solnabon)

Livsväg 9, den romantiska filantropen.
Nior kan tyckas ha obegränsade möjligheter. Med sin fördomsfrihet och tolerans går de bra ihop med nästan alla människor, och blir fort omtyckta. Deras saknad av sinne för ekonomi kan dock ge konsekvenser.

Att du har livstalet 9 kan innebära att du har lätt för att känna medlidande och du diskuterar gärna livets stora frågor. Du har nog flertalet vänner, som uppskattar din emotionella och ömsinta sida. Du är en konstnärlig och karismatisk person som tycker mycket om att resa. Din kreativitet och känsla för det vackra kan komma att visa sig om du väljer ett konstnärligt yrke. Naturligtvis passar du bäst på ett jobb där du får arbeta med människor eftersom du har en förmåga att komma de flesta mycket nära.

Ditt heta temperament kan göra dig otålig. Du känner dig ofta splittrad och detta medför att du inte får så mycket gjort. Andra människor kan manipulera dig eftersom du ibland är alltför godtrogen. Se till dina egna behov i första hand.

*asg* Jodå, den stämde ju bra den. I stort sett allt stämde bra. Lite läbbigt.

2008-02-05 @ 16:26:45
URL: http://jpsfilosoferande.blogg.se
Postat av: britten

hm måste nog kolla det där..men jag är nog ingen 7a för jag kan inte skjuta upp något..är nästan tvärtom att jag kan ha för bråttom..

ha en fin kväll

2008-02-05 @ 16:40:09
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: Birgitta

Jaha, då är du inte ensam i alla fall, jag är 7 också ;)

2008-02-05 @ 17:26:08
URL: http://www.kamelens.se/blog
Postat av: Åsa

Livsväg 7 här också- En del stämmer men inte allt tack och lov (bara det bästa så klart stämmer). man ska nog ta det med en nypa salt.

2008-02-05 @ 18:30:30
URL: http://www.galanthus.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag är en 2:a...oj en sådan mes...är jag verkligen så?? Jag tycket det stämmer rätt bra på dig till stora delar men inte på bf...så jag tycker du ska välja de bitar du tycker är okej;-)Du skulle ju inte vara DU om du inte var pedant...lite expert...(menar jag inte negativt-för vad vore världen utan oss experter?!)och gillar att lära andra...ja, vad det nu var mer. Jag tycker vi är rätt bra hela högen!!

2008-02-05 @ 18:51:28
Postat av: Dottern

Men mamma då , du är ju sådan ?
Du bryr dig om folk och får dom att må bra . Du är en person som vill ha saker och ting på sin plats? Du jobbar med ngt som heter "pappas företag" som gör att du måste ha ordning och blablabla ... Mer fattade jag inte av den där texten .
Men mamma , hur du än är så älskar jag dig ändå

2008-02-05 @ 18:53:30
URL: http://dottern.blogg.se
Postat av: Dottern

Livsväg 1, den typiska ledargestalten:
Personer som har 1 som livstal är ofta mycket energiska och handlingskraftiga. Inte sällan är de även ambitiösa och bra på att fatta snabba beslut. En negativ egenskap som de har är deras otålighet och bristande självkritik.

Har du livstalet 1 så är du troligtvis en populär person som gärna är den som tar initiativ och startar nya projekt. De flesta uppfattar dig som en trygg och självsäker människa som är något av en ledartyp. Din koncentrationsförmåga är god och din något djärva och originella framtoning hjälper dig att nå dina mål i livet. Du är också mycket självständig och föredrar att ta saker och ting i egna händer.

Du kan ha svårt att känna dig tillfredsställd och vill hela tiden förbättra ditt liv. Ibland kan du ha svårt att samarbeta med andra, och en orsak till detta kan vara att du är alltför otålig. Du får försöka lära dig att andra människor kanske inte har lika mycket energi som du.

Mamma , stämmer det ?

2008-02-05 @ 18:56:22
URL: http://dottern.blogg.se
Postat av: Ulla-Britta

Tar nog tillbaka det jag skrev om att det stämmer ganska bra på dig...när jag läste det igen tycker jag inte alls det...och kanske lite mer på bf...och sedan när jag kollar familjen här så är det 3:or hela högen...utom jag som fortfarnade är en tråk2a

2008-02-05 @ 19:03:24
URL: http://rindi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0