Min stora storasyster

Min äldsta storasyster fyller år idag. Hon fyller jämna år och släkten är ditbjudna på middag. Hon lagar alltid oerhört god mat och fixar och trixar i köket så att allt är perfekt och fint. Alla mår som prinsar och prinsessor och när kaffet serveras kommer oftast också höjdpunkten. Vad blir det för "enkel" kaka/tårta den här gången. En bit nöt eller chokladkaka som är så där supergod och man bara behöver äta en liten bit för att det ska räcka. Ändå kan man inte låta bli att pressa ner en liten bit till, även fast man är så jättemätt.

Men jag kommer inte att vara där. Jag har tackat nej. Känner mig inte tillräckligt redo för en sammankomst men vår stora släkt. Det är med sorg i hjärtat och tår i ögat som jag bestämde mig. Jag vill så gärna men inser att jag inte FIXAR det ännu. Jag är övertygad om att jag är förlåten och att mina syskon och min mamma förstår mej. Men jag vill ändå att de ska veta att jag skulle så gärna vilja vara med dem och fira min stora storasyster idag (jag har en liten storasyster också. Det är så jag brukar säga om jag pratar om dem).

En blomma till henne, Varsågod och Grattis!
image137
Jag kommer en annan dag och grattar dej.

Kommentarer
Postat av: Annsingen

Hoppas du snart känner du orkar! Men du gör helt rätt!
Ja den tapeten fastnade jag för på en gång!

2008-02-16 @ 17:21:31
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: MO

Så synd att du känner att du inte orkar, men skönt att du har en förstående familj, det är värt mycket. Kan bli lite för mycket av det goda när det är kalas...för äter det gör man ju, kramar på dig

2008-02-16 @ 18:50:34
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: Soffie

Hoppas du snart känner dej bättre,men va gulligt du har skrivit om din syster,kanske kan hon komma till dej så ni får träffas?
Ha en riktigt skön lördagkväll!!

2008-02-16 @ 19:14:51
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Linda J.

Hejsan Vännen..
Det var starkt av dig att ta ett sånt jobbigt beslut. Jag vet att man känner sig väldigt liten och misslyckad, men du ska veta att detta är "bara" en fas som du så småningom kommer att ha bakom dig.Det bästa med allt är att din syster älskar dig lika mycket ändå, bra va!!!
Kram Linda J.

2008-02-16 @ 19:40:26
Postat av: Matte

Ja vi hade det verkligen super mysigt... Gullit med chansen lappen... tiden flyger ju tillbaka typ 100 år :-D Tycker du gör helt rätt och lyssnar på din kropp, man måste inte bara för.... utan okrarn man inte så mäste de andra respektera detta... Liver kan bara bli bättre så måste man tönka så blir vardagen bättre... Ha nu en forsatt bra helg!

2008-02-16 @ 22:23:51
URL: http://hakansson.blogg.se
Postat av: Ulla-Britta

Det är jobbigt att inte orka, jobbigt att inte klara av sådant som är självklart för de flesta...men det blir bättre och bättre! Syster är klok och förstår dig garanterat så tänk inte ens på detta. Det finns många dagar, hon kan väl behöva fira en dag till:-)

2008-02-16 @ 22:28:52
URL: http://rindi.blogg.se
Postat av: Annsingen

God morgon! Hoppas du sovit gott!

2008-02-17 @ 06:53:34
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Ulla

Godmorgon! Jag vet inte vad som ligger bakom ditt beslut, men vad skönt att du känner stödet från familjen. Ibland tror jag att man gör saker för att tillfredställa andra istället för att tänka på hur man själv mår om man gör saker man egentligen inte orkar. Energikram till dig!!!

2008-02-17 @ 08:06:18
URL: http://www.ulla67.blogg.se
Postat av: britten

Hej min vän...jag gissar mig till att läsa lite mellan dina rader i dag och vil bara ge dig en stoor kram

2008-02-17 @ 14:05:34
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: Soffie

Önskar dej en underbar nästa vecka(är ju redan söndagkväll)

2008-02-17 @ 18:23:30
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Åsa

DEt kommer att komma fler födelsedagar. Så du gjorde rätt.

2008-02-17 @ 20:12:13
URL: http://www.galanthus.blogg.se
Postat av: Malinbayard

Du ÄR klok som känner efter och "tar en sak i taget". Jag förstår dock att du ÖNSKAR att du hade kunnat vara med men som sagt, det kommer flera födelsedagar.
TACK för dina snälla ord om hund och häst hos mig!De ÄR söta och snälla, dock är det bara goldenpojken som jag är matte till, hästen har vi förmån att få låna. Ja, min tös alltså... Jag är bara med på ett hörn.

2008-02-17 @ 20:58:48
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: JennyPenny

Om allt är så perfekt när hon bjuder till kalas vet jag dock inte, du är inte där och ser kaoset timmen innan. *S* Hon är nog precis som oss andra. ;-)

Men de hade full förståelse, och det var ingen som gjorde någon grej av det. De frågade efter dig, men det var inga kommentarer eller så.

Och det var härligt att få träffa dig i lördags och åtminstonde få se tjejerna i några minuter. :-)

2008-02-18 @ 08:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0