Ett nytt år

Det svåraste med att byta år är att skriva ner det på papper. Jag menar då att vi inte längre ska skriva 2007 eller 07, utan 2008. Det tar sin tid men tillslut sitter även 08:an i fingrarna och det går utan problem att skriva ner det med en penna utan att skriva fel.
Det gamla året avslutades med att vrida på både stereo och TV:n på hög volym. Sen var det dags att gå ut till den lilla vita och sätta honom i transportbur i bilen i garaget. Det lilla vita heter Cocko och är en mycket söt kanin av rasen Hermelin. Dessutom är han 8-åringens ögonsten och hon gick hela nyårsafton och oroade sig för honom och alla smällare. Han har ett eget litet paradis i ett "kaninhus" som är hans vinterbur. Det är kallt men väl ombonat på ett "kaninigt sätt" efter konstens alla regler. Då han är en" utekanin" kan man inte ta in honom längre stunder för han blir helt enkelt för varm, därför fick han sitta i bilen en stund. Där var det lugnt och skönt och inga knallar som skrämde slag på honom.
Puma däremot var mest sur för att han inte fick följa med ut och se på alla vackra raketer. Han hade gärna följt med ut för raketer och smällare bekymrar inte honom. Vi skulle dock aldrig utsätta honom för det och därför ficka han vara inne och lyssna på TV:n och stereon samtidigt.


Kommentarer
Postat av: Birgitta

Gott Nytt År på er och hoppas att ert blir lika spännande som vårt förhoppningsvis blir, fast kanske inte med samma anledning ;).

2008-01-01 @ 19:42:11
URL: http://www.kamelens.se/blog
Postat av: Solnabon

Hoppas puma hittade något att lyssna eller titta på då. ;-)

Tycker så synd om alla djur under nyår, finns ju så många som är rädda. Som killen här när vi kom in igen efter att ha varit ute i 20 min, han var inte kaxig inte, men han kom fram från sitt gömtälle i alla fall när han hörde oss.

2008-01-01 @ 21:23:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0