Prisuppgifter

Maken ringde nyss och sa att firman som har räkna på köket har ringt och meddelat att prisuppgifterna är klara. Vi vet ju vad Ikea tar för det tänkta köket och det är nu upp till den andra firman att komma med något bättre vad det gäller pris eller idéer. Är det för dyrt får det bli Ikea helt enkelt men vi är flexibla. Friman vi pratat med hade en snyggare lucka och en annan bänkskiva som jag fastande för. Sen har de eventuellt ritat om något. Jag väntar med spänning.

Kommentarer
Postat av: JennyPenny (Solnabon)

Ja, kök är inga lätta grejer att bestämma sig för hur man ska ha det, det kostar en del och ska ju sitta där ett tag så man vill ju liksom att det blir rätt. Vi körde ju vitt och så färg på kaklet, tänkte att det är lättare att byta kakel än resten.

Vi har nog bestämt hur vårat badrum ska se ut i alla fall i stora drag. Nu ska vi bara titta på kakel och klinkers och porslinet. Och kära mannen ska ordna med hantverkare. Din make har inte lust att åka till solna och fixa badrum? *s*

2008-01-16 @ 11:36:40
URL: http://jpsfilosoferande.blogg.se
Postat av: Sara

fin blogg :)

2008-01-16 @ 12:48:54
URL: http://asara.blogg.se
Postat av: Birgitta

Kul att ni kommit så långt med köksplanerna.

2008-01-16 @ 12:59:13
Postat av: Åsa

Vi köpte köket från Ikea och vitvarorna.
Bänkskivan köpte vi på otimera.
Tänk på att köper du Ikeas högskåp så kolla så att ugn och micro passa(om du köper dom någon annanstans), ikea har sina egena mått där!
Ikeas högblanka är skitsnyggt.
Vi är supernöjd med Ikea.

2008-01-16 @ 16:39:35
URL: http://www.galanthus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0