Vem böjer bananerna?

Tonåringen är hemma och hälsar på. Trevligt!
Hon har pausat från Coop Forum Cup och sovit några timmar i en lånad säng hos mormor som bor närmare än vad hemmet ligger i förhållande till hallarna där Cup:en går av stapeln. Tidigt i morse tog hon sig till dansskolan och har dansat med barnen. Nu är hon hemma för att duscha, för att sen åka till Fotbollen igen. OBS!!! hon spelar inte själv, bara hejar på. Men ikväll är det viktiga matcher, säger hon.

Det är inte matcherna som är viktiga, det är EN av spelarna som är viktiga (mammas ord).

Hon är på strålande humör och skrålar för fullt. "Vart ligger landet där man böjer bananerna? Är det samma land där det bor, Indianerna?
(Nicke & Mojje)
Som sagt, barndansen har börjat igen. Nu får vi står ut med Nicke & Mojje eller Bamses dunderhits ett tag. Det är trevligt med Smurf hits också. Hon dansar och gör koreografi och dansar igen, om och om igen. Tonåringens barndom har nog satt sina spår. Vi sjunger ofta och gillar att ha musik på. Mojje är en otrolig artist och han har spelats mycket. Det har satt sina spår och  vi sjunger högt om både bananer och bajamajor.  Det är lite konstigt bara att det är från tonåringens rum som denna musik kommer. Brukar ju låta " Gucci Gucci, Prada Prada....." Har Ni inte hört den? Va glada för det, jag lovar!


Kommentarer
Postat av: Annsingen

det har du rätt i...

2008-01-26 @ 17:03:24
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Annsingen

Ja visst är hon supersöt:)))

2008-01-26 @ 17:05:40
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Mikka

Mamma , den låten är ju bra :Dhah !

2008-01-26 @ 17:08:37
URL: http://dottern.blogg.se
Postat av: Åsa

jag minns när jag gick på högstadiet, då blev jag också väldigt intresserad av fotboll och gick på många träningar och tittade. Intresset höll i två månader sen blev det..... Det är bra att vara förälskad ofta- då får man se många olika sporter. ha en skön söndag kväll.

2008-01-27 @ 16:28:42
URL: http://www.galanthus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0