Tid och inspiration

Sitter och bloggar runt lite och får massor av inspiration om än det ena och än det andra. Mycket inredning och en hel del trädgård.
Jag får sådan lust att forsa ut i trädgården med sekatören eller sticka iväg och äntligen köpa de där plantorna för att byta i krukorna.
Jag får sådan lust att måla om stolarna eller fixa till lite nytt i ett fönster.

Lust men ingen tid.

Sen får jag lite tid........och då får jag se min katastrofala trädgård. Oj, oj! Om jag skulle ta itu med den ner trampade rabatten? Gissa vem som ligger bakom? Nej ingen idé, "Bröderna Bus" kommer genast gräva upp den. Gräver matte, gräver vi!
Jag kanske ska göra ett stenparti av den som jag tänk på ett tag? Då måste jag hämta tonvis med sten. Var ska jag börja?

Jag klipper lite på en buske i stället, sen börjar det regna. Går in och tittar på mina slitna köksstolar. Hmm, jag har slippapper hemma. Men råkar titta på klockan,  måste börja laga mat om 30 min. Ingen idé att ta itu med det just nu.

"Inte just nu" idag heller.
Kanske är det tid jag har men ingen lust?

Kommentarer
Postat av: Lena

Det kan nog vara både tid och lust som saknas?

Men du verkar ju ha många projekt på gång.

Du måste visa resultatet på dina stolar sen när du har tid att fixa dom :)

//Lena

2009-09-25 @ 15:57:39
URL: http://lenasoderberg.blogg.se/
Postat av: soffie

ibland är det verkligen så man vill så mycket men man har varken tid eller ork,

Men sen en dag så finns den där igen,

Krfam

2009-09-25 @ 20:37:33
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Lena

Svar: Jag var också nära att gå in i väggen men tog tag i det i tid. Jag gick hos en arbetsterapeut som lärde mig stresshantering. Hon lärde mig mycket.

Men jag mår ändå inte 100% bra. Jag är väldig känslig för stress och alla måsten. Även tider att passa kan göra mig stressad.

Jag önskar man kunde få må lite bättre än var jag gör idag. Och jag vill inte börja med några mediciner utan jag ska försöka så länge jag kan utan. Men jag känner att jag för heller senare behöver mer hjälp.

//Lena

2009-09-25 @ 21:28:06
URL: http://lenasoderberg.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Ibland är det bara så jobbigt att ta itu med saker. Allt tar tid och ork så då måste det finnas en massa lust till det för att orka. Svårt ibland att bestämam sig vart man ska börja också. Hoppas du får en trevlig helg.

2009-09-26 @ 09:15:02
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Humlamamman

Hej! Snubblade in här på ett bananskal och gillade genast det jag läste och såg. Hit kommer jag att återvända. Må så gott hälsar Susanne

2009-09-26 @ 21:54:16
URL: http://humlamamman.wordpress.com
Postat av: mammakero

Det är ett himla lirkande att få ihop lust och ork. Oftast är de helt osynkade för min del... Just nu har jag ingen ork alls, men allt som oftast ser jag saker jag skulle vilja göra... Målning, rensning och genomstädning. Det är så härlig när det är gjort...

2009-09-27 @ 14:51:11
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Malin B

Känner igen symptomet. Så brukar det fattas grejer till renoveringsprojekt... I mitt huvud brukar projekten behöva "mogna" lite innan jag tar tag i dem. När de väl mognat går de inte att stoppa. ;)

2009-09-28 @ 07:53:30
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Susihus

Ibland är det bara så! Ta du en härlig hösttur ut till Furillen en dag! Må bäst Kram på dig

2009-09-28 @ 11:01:44
URL: http://susihus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0