Likadant varje år



Deklarationen ska lämnas in och det är likadant varje år. Jag väntar in i det sista för att det är så himla tråkigt. Har ju skaffat F-skatt men berörs inte av det i den här deklarationen. Därför borde det inte vara så jobbigt att titta på siffrorna som är förskrivna i blanketten och sen skriva under. Men det är jobbigt! Det är jobbigt att ta sig för, eller tråkigt, kanske?

Makens är lite krångligare. Där köra jag in några kassar med pärmar till en som är väldigt bra på bokslut och deklarationer. Sen ringer hon och säger att jag kan hämta dem igen. Vi går igenom en massa obegripliga saker som avskrivningar och ditt och datt. Sen berömmer hon mig för att jag gjort ett bra jobb under året med bokföringen och att det är ordning och reda. Det gör att jag i min tur köper hennes obegripliga prat om avskrivningar och litar på henne till 100%.

Sen kör jag hem med blanketten, pekar på raden för underskrift och säger till maken att skriva på. Det gör han utan att tveka. Det är det som kallas tillit!

Fakturan kommer inom några veckor men det är det värt.
/P

Kommentarer
Postat av: sweetmama

Jag har en deklaration. Skickar ett sms bara så är det klart så. Men ändå lägger jag den åt sidan och gör det nästan i sista stund för några dagar sen...



Ha en fin Valborg !

2010-04-30 @ 14:52:18
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Postat av: Malin B

Det är skönt med kunder som din make! =)

Har du inget att ändra kan du fixa deklarationen direkt på internet, det är smidigt! =)

2010-04-30 @ 17:31:14
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Lena

Min sambo lyckades hitta förra årets deklaration och tänkte skicka in den igen. Men som tur va så förstod JAG att det var fel när han sa att sista inlämningsdagen var 4 maj. Jag säger bara hur skulle karlar klarar sig utan oss ;)

//Lena

2010-04-30 @ 19:41:11
URL: http://bloggissoder.blogg.se/
Postat av: soffie

jag deklarerade via telefon enkelt och bra:)Och pengarna kommer till midsommar:)

kram

2010-05-01 @ 15:58:33
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: mammakero

Även jag drar mej in i det längsta med att göra deklarationen och ändå kan jag göra den på internet och det är typ bara att kryssa...

2010-05-01 @ 16:15:21
URL: http://mammakero.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0