Nikes och Elvaåringens helg!

Ännu en helg med utställningsaktiviteter är till enda. Denna gång var det Gotlands Kennelklubb som hade sin årliga vårutställning. En inofficiell utställning men många raser representerade. Så är det ofta på dessa utställningar men det är i stället inte så många av varje ras. Vi hade i alla fall tre Springer Spaniels på plats. Våra tre alltså och fick alltså tävla mot varandra om att bli bäst i rasen.

Nu var det elvaåringen och Nikes tur att glänsa. De vann över mig och Benj och fick sen tävla om mig och Puma och vann även där. En stot lite tjej fick gå in i ringen igen i gruppfinal, där det var större motstånd men även där vann de. Wow så stolt jag var utanför ringmarkeringen och nu började jag bli lite nervös också. Men i BIS-finalen tog färden slut. Tre hundar fick dela på priserna och där ibland var inte grupp 8 med, tyvärr.

För mej räckte det mycket väl med att Nike blev BIR och BIG men elvaåringen var ändå lite besviken. Så nära och sen inte få smaka. Men så är det. Man måste också lära sig ta motgångar, även om man inte är så gammal.


Elvaåringen och Nike, Rindi´s Highland Hope And Glory i utställnings ringen.

Kommentarer
Postat av: Birgitta

duktig tjej och snygg kille, vilken kombination. :)

2011-05-17 @ 07:40:57
URL: http://www.kamelens.se/blog
Postat av: mammakero

Vad roligt! Du har mycket att vara stolt över! Fin bild på detta lyckosamma par!

2011-05-17 @ 11:07:22
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Camillasrum

Vad duktig hon är din tjej! Min 11-åring skulle göra vad som helst för en egen hund, men just nu har vi inte tid för mer än en tyvärr...men kanske senare :-) Önskar dig en härlig torsdag!

2011-05-19 @ 11:42:30
URL: http://camillasrum.blogspot.com
Postat av: soffie

men å va roligt för din tjej att hon vann:)Duktig hon är med hundar!Va fin bild på dem båda!kram

2011-05-19 @ 21:14:53
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Malin B

Att kunna "ta" både med- och motgång är allt bra att lära sig även om modershjärtat inte vill annat än att barnen ska få idel framgång.

Jag tycker att det är ett så himla stiligt par på bilden.

Fortsatt lycka till, det kommer säkert att skördas många framgångar men en och annan gång blir det ju inte riktigt "ända fram"...

2011-05-19 @ 21:28:39
URL: http://malinbs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0