Städa ute och inne

Solen skiner och det är en riktig härlig höstdag. Så har det varit hela helgen och jag har städat ute. Fixat och sopat. Planterat några Ljung plantor och donat. Näst intill vägrat att gå in. Men idag fick jag ta tjuren vid hornen och städa inne. Det blir ju tre gånger värre med skräp och lort inne när man städar ute. Är det likadant för Er? Man springer in några få steg bara, för att hämta något eller sätta på kaffe. Orkar man ta av sig skorna? Nej, inte alla gånger. Man drar in löv och skräp som ramlar av byxorna som man släpar med sig utifrån.
Jag gillar att ta ståfika på trappan när jag donar i trädgården. Sen ställer jag koppen innanför dörren. Man drar in, helt enkelt.

Men nu är det städat även inne. Det som är kvar är mitt skrivbord. Fattar inte att det alltid ser ut som det gör på mina skrivbord. Men, jag har full koll på vart allt finns, säg inget annat.


Vackra Benji som är lite trött efter en prommis i höstsolen.

Kommentarer
Postat av: mammakero

Visst är det så hos mej med! Skorna åker aldrig av när jag "bara" ska göra något...!

Snygg kedja i guldfärg, Benji har!

2011-10-16 @ 17:52:23
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: soffie

otroligt vacker bild på din fina hund:)kram

2011-10-16 @ 19:22:04
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Malin B

Fin höstkille där på bilden!



I kväll gick min hund kvällspromenad med hunden, de gick över det plöjda gärdet hem... Det är INTE fruset än. Jag behöver väl inte berätta mera... Lera på golvet är bara förnamnet och jag låter väl bli att tänka på att det var gödslat där ute också. Det får torka till och så är det mera lättstädat i morgon. ;)

2011-10-16 @ 22:04:47
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: britten

Ja nog är han vacker nog din hund...

2011-10-17 @ 11:46:27
URL: http://glitteroga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0