Sen promenad

Förra helgen var jag och trettonåringen ensamma hemma. På fredagskvällen gav vi oss iväg på en sen långpromenad tillsammans med våra tre musketörer.
Riktigt skönt var det och man borde faktiskt göra fler sena promenader. Jag går oftast på förmiddagen eller morgonen. På kvällen sjunker jag ner i soffan. Lite "latmans varning".

Och så.... lite bilder från turen.Kommentarer
Postat av: marina

sv. Visst var det. :) Precis, det har jag också märkt. Men blir svårt att komma fram till om det är bikinis som inte passar på alla kroppar eller om det är kroppar som inte passar i alla bikinis. :)

2013-06-01 @ 11:31:39
URL: http://marinapalme.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Snacka inte om "latman"... <:-) Jag var rätt duktig under senhösten och vintern med att både powerwalka och gå vanliga raska promenader, men hux-flux har det avtagit helt och jag är samma gamla slöa soffpotatis som tidigare. Suck... :-(

Vi är helt nybörjare på det här med bin! Makens 93-åriga farmor orkar inte längre med sin lilla biodling, så det är den vi har övertagit. Hon hade två samhällen ifjol, men det var bara det ena som klarade sej bra över vintern - så det är det vi har här nu. Det andra samhället kanske-kanske-kanske kan repa sej, men det är inte säkert. Vår bi-mentor har tagit hand om det så länge.

Jag var inte det minsta pigg på det här med bina från början, men nu har jag upptäckt hur otroligt intressanta dessa kreatur faktiskt är - så frågan är om det nu inte är så att det är jag som är mer taggad på detta än maken!? :-D Borde ägna mej åt min hemtenta, men det är ju typ tiotusen gånger roligare att plugga i biodlingshandboken istället! Host...

Ha en skön söndag!! :-)

2013-06-02 @ 09:26:46
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: mammakero

Härliga bilder! Visst är det något särskilt med sommar kvällar eller tidiga mornar! Tur att du hade mobilkameran att dokumentera promenaden! Skrattar åt "vattentrumman" i vägbanken, det ser ut som ett ansikte!

2013-06-02 @ 21:04:32
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: linah brown

så sööta hundar

2013-06-03 @ 04:04:05
URL: http://broownskin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0