Fredagkväll i goda vänners lag

Igår hade jag/vi bett Su och St komma förbi och glögga lite med oss. Jag har ju inte varit så social den senaste tiden och känner nu att man kan utöka gränserna lite.
Inhandlade förste en vanlig röd vinglögg och tittade vidare på en flaska vit glögg. Men valet hamnade i stället på en vit starkvinsglögg som var romspetsad. Pepparkakor, brieost lite frukt och grönsaker och dipp. Kan ju inte misslyckas eller hur?
Berättade om mitt "stora" projekt på jobbet (känns som middag för minst sju personer för mej) och vi kom in på ämnet glögg. Fick där veta att den glögg som är spetsad med cognac är riktigt god. Hmmm, ringer maken och frågar om han inte kan svänga förbi systemet på hemvägen och handla denna cognacspetsade glögg. Ja, ja svarar han pliktskyldigt.

Vi provade glögg efter glögg. Betyget blev att Herrljunga rödvinsglögg är god. Romspetsad är stark men god, men stark! Cognacspetsad är jättegod, jättegod. Maken som inte är så förtjust i glögg drack pliktskyldigt två små glöggmuggar men erkände att cognacglöggen var god. Tre timmar senare fanns inte en glöggdroppe kvar. Vad hände? Är den slut? Vi kan väl inte ha druckit upp tre flaskor på tre personer. Jo, det hade vi och mycket trevligt hade vi. Tack Su och St för en super duper trevlig fredagskväll.

Kommentarer
Postat av: Mariell Dahlström

Låter verkligen som om ni hade en trevlig kväll!

2007-12-10 @ 00:47:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0