Coop Forum cup





image56
I helgen går den stora fotbollsturneringen av stapeln i Visby. Coop Forum Cup! Den har funnits så länge jag vet. På min tid (när jag hängde där) hette den "Domus cup". Sen hette den "Obs cup"  och nu "Coop Forum Cup" allt eftersom sponsorn byter namn. De spelar dygnet runt fredag kväll till söndag. De äldre spelar mitt i natten och de yngre på dagen.

Minns med glädje hur man hängde där hela nätterna och hejade på någon man kände. Men det stora dragplåstret var naturligtvis att ALLA var där.  Spelat själv? Nja, det där med boll har aldrig varit min grej. Hästar var intresset på den tiden och det tog alla min tid som fanns över efter skola och kompisar.

Tonåringen planerar Coop helgen in i minsta detalj. Hon är ju dansfröken på stadens dansskola och ska stå på dansgolvet halva lördagen. Hur ska hon få ihop det? Måste hon sova?

Som tur är, tycker hon, spelas de mest intressanta matcherna på lördag natt eller söndag morgon. Men, säger hon, hon måste dit en svän på fredag också för att träffa ditt och datt.  Jag höttar med pekfingret och säger att "f....n ta dej om du kommer hem på söndag och är på vråldåligt humör av sömnbrist". (Vet ju hur det brukar vara). Vet ni vad hon svarar?
"Nej då mamma, jag tror att jag är lycklig på söndag," sen fnissar hon och tar några danssteg på lätta fötter.

Jag tror inte att hon blir lycklig av själva fotbollsspeladet. Kan det var de som spelar fotboll tro? Eller NÅGON som spelar fotboll. Då menar jag inte tjejlagen.
Jag tror att jag vet, men jag får inget säga. Jag har LOVAT att inte skriva om det och det har jag ju nästan inte gjort.

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Det snöar idag också!

2008-01-25 @ 12:11:58
URL: http://www.kamelens.se/blog
Postat av: Matte

Hmm kamrem, snacka om hål i plånboken.. Mycket söta barn, brås på mor sin :) Låter som det blir en aktiv helg för er. Äntligen skiner solen ute.. såååå uderbart! Ha nu en riktig trevlig helg....

2008-01-25 @ 13:36:36
URL: http://hakansson.blogg.se
Postat av: Annsingen

Jo jag passar nog bäst i rosa..

2008-01-25 @ 14:32:43
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Annsingen

Jää Tony duger ...han är skallig som min man i allafall:))

2008-01-25 @ 22:13:44
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Ulla-Britta

Sova kan man göra när man blir gammal eller inte har något bättre för sig...

2008-01-25 @ 22:35:51
URL: http://rindi.blogg.se
Postat av: Annsingen

Okej killen dansar uselt men oj så snygg han är.....

2008-01-26 @ 06:40:24
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Ulla

Cup hela helgen. Måste vara kul. När sonen var yngre och spelade basket så var vi på en hel del cuper och det var roligt, men lite jobbigt för då gick hela helgen till bara det. Fast när jag nu tittar bakåt så var det cuperna som gjorde sammanhållningen i laget så bra som det var. Önskar dig en go lördag!

2008-01-26 @ 10:48:31
Postat av: MO

Haha, det är nog killarna som drar...vad annars??? hihi. Vad kul att dansa hela dagen lång...Jo vi åt gott...även idag, fast då var det hemmalagat..o jag föredrar nog det i alla fall, fast disken kan jag klara mig utan, kram

2008-01-26 @ 15:42:02
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: Malinbayard

När man är ung och allert orkar man hur mycket som helst! *fniss* Ännu mera energi när det är EN som finns där ute på plan. *ler stort*
Jag är en fotbolls- och hästmorsa så jag är med på båda dessa aktiviteter tack vare ungarna förstås. Karl har jag ju hemma menar jag. ;) För egen del har jag varken spelat fotboll eller ridit men nu gillar jag båda dessa grejer. Dottern drömmer om en egen häst förstås, det är ju lättare att ge dem en egen fotboll! *ho, ho*

2008-01-26 @ 17:40:57
URL: http://malinbayard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0