Idag snöar det

Det virvlar runt vita (tur det är vita) snöflingor i luften idag och det berättade jag genast för åttaåringen när jag väckte henne tidigare i morse. Det var snöflingor så länge de var i luften men smälte genast när de landade men det hindrade inte henne från att genast börja planera.

Varje år, om det finns snö, har åttaåringens skola en snöskulpturdag. Alla klasserna från F-6 är ute och bygger på fotbollsplanen. Åttaåringen och bästisen E har planerat att de ska bygga en flicka men hund bredvid.

Imorse stod hon alltså vid fönstret och tittar ut på vår asfalterade parkering utanför huset. Där smälter inte flingorna med en gång och det svarta har faktiskt blivit vitt. Då säger hon " vi kommer nog att gör skulpturerna på asfalten i stället för på fotbollsplanen, för på asfalten finns ju snö".

image50
Bilden är inte tagen idag, men ungefär så här mycket snö är det.

Kommentarer
Postat av: Annsingen

Kul att någon tycker om det man lägger ut:) Kommer nya recept lite då o då:))

2008-01-22 @ 11:17:38
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Pernilla Grauning

Här är det också lite snö i luften. Tänkte åka och fika med er igår, när du var vid UB. Tur att jag inte gjorde det. Hade nog blivit lite för mycket sjuk snack för min del. Jätteskönt för dig och Susanne att ha lite liknande att prata om. Det brukar vara som medicin att få prata av sig lite. Ha det bäst!

2008-01-22 @ 12:48:26
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=pitchi
Postat av: Ulla

Inte en snöflinga hos oss. Strålande vackert väder istället. Det känns som om det var längesen. Allt blir så mycket lättare när solen skiner. Kul att du kikar in hos mig ibland. Blir alltid glad när det kommer nya och nygamla vänner på besök. Välkommen tillbaka!

2008-01-22 @ 18:46:41
Postat av: Ulla-Britta

Hon får packa ner snögubbetillbehören om det blir BF på sportlovet! Hoppas, hoppas!

2008-01-22 @ 19:37:32
URL: http://rindi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0