Framsteg efter låååång tävlingsuppehåll.

Det senast halvåret har mina framsteg gått stadigt framåt. Jag pratar om mig själv och mitt arbete med att komma tillbaka som en hel och stark människa. Ni som hängt med här på bloggen vet ju att jag hade det jobbigt för en tid sen.
Nu har jag kommit tillbaka och startat mitt efterlängtade företag. Jag vet vad jag vill och jag tror att jag har läget under kontroll.
Det som då återstår är den aktiva biten med Puma. Vi tränar tillsammans med en labbekompis och nu äntligen kände jag mig så stark så jag anmälde mig till ett lydnadsprov. Det gick av stapeln i söndags.

Det jobbigaste är att komma tillbaka till klubben. Kanske har jag dåligt samvete för att jag lämnade allt, pang, så där bara. Jag vet faktiskt inte, men jag har funderat mycket. Att träffa alla människor där på klubben är också jobbigt. Alla hälsar mig hjärtligt tillbaka och tycker det är roligt och jag tycker det är roligt att träffa dem. Ändå är det jobbigt. Kanske för att jag träffar alla på en gång? Det gör mig stressad. Jag ska prata, lyssna, skratta och .......ja, det är det jag inte klara riktig än.

Under provet höll jag mig lite för mig själv. Satte mig en bit ifrån och drack mitt egna medhavda kaffe. De flesta vet och accepterar att jag är lite off. Jag har ju varit en som allra minst varit "off" så det känns ändå lite konstigt.

Hur gick provet då?
Ja, bra! Jag är så nöjd med min egen insats. Jag kunde lyssna på tävlingsledaren, hålla mig lugn och gå på en och samma gång. Det är stora framseg för en Pernilla som har varit sönderstressad. Alltså har jag läkt ihop en hel del.

Vi, jag och Puma är dock lite ringrostiga. Det måste vara tre år sen vi tävlade sist, tror jag.  Moment som han normalt är bäst på strulade en del. Jag skrattade åt det och gick vidare. Vi fick fullträff på moment vi haft lite jobbigt med och moment som vi nu trodde "satt", funkade inte alls.
Totalt räckte det till ett andra pris. Jag är ändå nöjd för poängen var så fina, förutom den rackarns nollan. Vad gör det, när matte ändå är så nöjd och glad?

Nu har jag blivit taggad och i vår är vi tillbaka på banan igen.

LP1 SVCh Rindi´s Butter

Kommentarer
Postat av: ELIN

Hjärtliga gratulationer från oss i Slite. :)

2009-12-15 @ 11:27:12
URL: http://elinhanssons.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag är så glad för din skull. Ett andrapris i tvåan är inte att förakta!

Kram

Marie

2009-12-15 @ 11:54:11
URL: http://eirams.blogg.se/
Postat av: Marina

Grattis! Kul att halka in på en blogg om hundar, eftersom jag har hunderi som hobby, fast jag har aldrig kommit igång att tävla. Fina hundar du har.

Ha en bra dag. :D

2009-12-15 @ 13:36:16
URL: http://gallerigavelin.blogg.se/
Postat av: Kitty

WoW! Nog för att vi kan tramsa runt i lägenheten och ha kul men vilken tävlning ni gjorde!! De kommer nog bli en riktigt kul vår ! ;) Jag har en kompis som satsar på agility, vi har bestämt att vi ska bestämma ett tävlingsdatum för oss båda men vi får väl se hur det går! Kul att ni fick träffa Texas syrra där också! Kan tänka mig att hon är lika sin mamma! Tycker hon alltid har varit de lite grann ;) Så stort grattis till eran lyckade tävling och massa lycka till!!!

2009-12-15 @ 16:22:38
Postat av: britten sa....

Grattis grattis..så glad för din skull...jag kämpar också på med mig själv mitt liv och min hälsa..just nu är jag nere i en svacka....men men..inte ge upp ...stor kram

2009-12-15 @ 18:04:28
URL: http://glitteroga.blogg.se/
Postat av: Daniel

Grattar!



Sakta men säkert framåt!!!

2009-12-15 @ 18:44:11
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Lena

Vad kul att du tog steget och anmälde till lydnadsprovet. Och kul att det gick bra.

Finns det något lydnadsprov för tonåringar man kan anmäla sig till. Dottern är bara så jobbig.

//Lena

2009-12-15 @ 19:58:29
URL: http://lenasoderberg.blogg.se/
Postat av: ejmis

Snyggt jobbat!! =)

2009-12-15 @ 20:51:20
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: soffie

men å va bra gjort och va kul för dej!

Fin bild

2009-12-15 @ 21:37:58
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Camillasrum

Grattis, vad kul att du kommit så långt att du känner att du orkar, och att du tycker att det är kul också! Hoppas verkligen det fortsätter att gå framåt :-) Stor kram till dig!

2009-12-16 @ 22:25:29
URL: http://camillasrum.blogspot.com
Postat av: Maria

GRATTIS!!!!

2009-12-17 @ 21:32:24
URL: http://tootoolah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0