Jag är inte så lång

1,58 sträcker sig jag över marken. Det är inte så mycket att skryta med men det var mycket lagom när jag var yngre och red ponny. Mina vänner blev fort för långa för sina hästar men jag kunde rida C-ponny under hela högstadietiden.

Men man måste ju tänka på aveln och skaffade mig därför en lång man (skojar bara). Maken är desto längre och mina barn har fått lite av hans gener. Tonåringen har växt ifrån mej för länge sen och nioåringen sträcker sig till min haka, okej, lite över min haka, nästan till näsan. Bara nästan!
Jag förstår inte var i från denna kamp om att "få växa om mamma" har kommit, men den utkämpas hårt. Lika hårt håller jag på att utkämpa kampen om att inte bli omväxt. Fast det blir jag ju och jag är ärligt talat glad för det. Det är inte alltid så roligt att vara kort.


Kommentarer
Postat av: mammakero

HAHAHA! Den kampen kommer alltid att finnas! Min goa svärmor, flickornas farmor, är ca 1,5 m över marken. Alltid när vi träffas har flickorna måttat mot henne för att se om de vuxit om henne än ...!

Så när du blir mormor kommer det fortsätta!

2009-01-14 @ 13:30:24
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Malin B

Jag har en son som är jämnlång med mig,är 180 cm och en dotter som är sex centimeter mindre.

Jag får sträcka på mig om jag ska förbli längst i familjen. ;)

2009-01-14 @ 14:56:36
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: sweetmama

Hmmm ja själv är jag 1.65 lång en ganska vanlig längd tror jag men ändå kortast i familjen. Yngsta dotter växte förbi för ca 1 år sen så numera är det jag som böjer nacken och tittar upp på mina familjemedlemmar här hemma ;o)

2009-01-14 @ 17:14:17
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Postat av: Lillan

God morgon! Åh vad lååååång du är! JAg är bara 1,57:))

2009-01-15 @ 06:19:57
URL: http://lillanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0