Inga mutor, bara gåvor.

Vilket fantastiskt jobb jag har och vilka fantastiska kunder jag har! De är så snälla och omtänksamma. Ofta månar jag och kunderna om samma sak, att deras gosegrisar, hundarna ska ha det bra och vara trygga. Jag jobbar mycket i mitt trim med att det ska vara en trygg, harmonisk och lugn miljö. Jag tror att det är viktigt för många hundar att det finns ett sådant trim att gå till. Många har kanske blivit rädda och tycker det är läskigt att klippa klor och tassar. Andra gillar inte att bli badade. Vid de tillfällena tar jag den tid det behövs för hundens skull och matte eller husse är så tacksamma och förstående.

Det är långt ifrån alla hundar som tycker det är jobbigt men de få, måste få förståelse och det får dem hos mej. Sen är det inte så att jag på något sett är överspecialist. Det finns de hundar som inte gör stora framsteg, även hos mej.

Men nu var det inte det jag skulle skriva om utan de omtänksamma ägarna. Jag får ibland små presenter av mina "stammisar". Blommor och hembakat har jag blivit väldigt bortskämd med. Snälla sms brukar jag också få där matte berättar hur fantastiskt fin hunden blev, som husse nyss hämta hos mej, eller tvärt om.

Nu är det snart jul och jag har fått både tomtar, dukar, hemgjord senap, choklad och i går fick jag en flaska av årets Glögg från Blossa. Mmmm. Visst har jag det fantastiskt? Nu tror Ni säkert att jag jobbar gratis men så är det inte, det är därför jag är så överväldigande.


Kommentarer
Postat av: Benny

:-) :-)

Ha de bra

Benny & Lisa

2010-12-03 @ 12:38:36
URL: http://www.lisaardh.se/
Postat av: mammakero

När du smakat den så berätta! Så ytlig som jag är, SER den god ut..!!!

2010-12-03 @ 14:24:17
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Camillasrum

Javisst är det viktigt att dom är trygga :-) Min började jag med tidigt och när jag tar fram klotången då lägger han sig ner på golvet, sötnosen där :-) Ha en riktigt skön helg och andra advent! Kram

2010-12-03 @ 16:05:12
URL: http://camillasrum.blogspot.com
Postat av: Dikesgrisen

Det är lätt att ge gåvor till någon som uppskattar det!!!

Och Du är en sån som man skulle ge hur mycket som helst till, underbara Pernilla!

2010-12-05 @ 17:22:17
URL: http://dikesgrisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0