Semester

Det har snart gått ett år sedan mitt företag Klipp & Klapp slog upp portarna. Helt otroligt vad det året gått fort! Jag startade upp lite försiktigt till att börja med och har sakta men säkert utökat min egen arbetstid i takt med att jag orkat och klarat av stressen. Ni som hängt med mig, vet ju hur skör jag varit. I somras höll jag på att ta mig vatten över huvudet. Familjen grälade lite på mig och jag fick skärpa mig ordentligt. Det är lätt att ta på sig mer jobb än vad man klarar. JÄTTE svårt att säga nej. Jag blir mycket hedrad och glad utav att vara efterfrågad och då är det inte lätt att låta bli att vända ut och in på sig själv för att vara till lags. Sådan är jag!
Men det har blivit bättre och jag har sakta ökat min kapacitet och jobbar nu nästan som en vanlig frisk en. Ändå är det fullbokat i min kalender och hjälp vad roligt det är! För ett år sen spekulerade jag i om jag eventuellt skulle försöka få tag på ett deltidsjobb att kombinera trimmet med. Ha, så jag bedrog mig. Det finns inte en chans att hinna med ett deltidsjobb.

Men semester måste jag hinna med! Nu stänger jag, drar till värmen med familjen och är tillbaka i november.

Tjingeling så länge!


Kommentarer
Postat av: mo

Åh vad härligt, det är du värd som har jobbat så mycket. Roligt att det går så bra för dig, men var försiktig så du inte bränner ut dig, ha en underbar semester, kramar i massor

2010-10-14 @ 19:36:51
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Malin B

Det är så kul att du lyckats så bra med ditt företag. Jag glädjs med dig. Klokt också att du "bromsar" om/när det behövs och så du, ha en jätte mysig semester!!!

2010-10-15 @ 13:52:34
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: Lena

Ha en underbar och avkopplande semester!

//Lena

2010-10-15 @ 16:12:15
URL: http://bloggissoder.blogg.se/
Postat av: sweetmama

Vad härligt ett års jubileum då.



Du som kan jag måste fråga. Jag får inte loss några pälstovor som Tussan har och de sitter så tätt intil huden att jag är rädd att klippa henne. Vad ska jag använda för att få loss dom?

2010-10-15 @ 18:37:42
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Postat av: Åsa

Härligt! Var är ni/har varit någonstans?

2010-10-17 @ 17:46:06
URL: http://secondtime.blogg.se/
Postat av: Susihus

Det är du väl värd vännen! Ha det nu helt ljuvligt och njut. KRAMKRAM

2010-10-18 @ 08:50:40
URL: http://susihus.blogg.se/
Postat av: Camillasrum

Ha det så underbart! Kram

2010-10-18 @ 19:46:19
URL: http://camillasrum.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0