Ett hjulhus

Efter tävlingen på midsommarafton drog vi iväg ut till obygden. Där har vi nämligen ställt vårt hjulhus. Hjul på ett hus = hjulhus.
I obygden finns ingen el. Bara gasol och vatten i dunk. Den trådlösa teckningen är dålig och att blogga med mobilen är bara att glömma om man inte äger en mobilladdare till cigarettuttaget i bilen.
Det gör jag inte, ännu.

Men nu är vi tillbaka i hemmet igen. Imorgon väntar jobb och nu när vi besökt obygden, längtar jag till semester. Nedräkningen har börjat!

Helgen har nämligen varit helt underbar. Vila, sol och härlig natur. Vågornas skvalp och moln som far över himlen.

Trettonåringen och Nike plockade inte med sig några uppflyttningspinnar hem från helgens tävling, men två andraplats rosetter. En rivning och lite strul i ingången till slalomet gav lite oförargliga fel men när inte fler gör bättre lopp kan det ändå räcka till "pallplats". Så var det i det här fallet. Nöjda och glada åkte vi alltså till obygden och där har vi ätit färsk potatis och sill. Gjort en midsommarstång och ätit jordgubbar. Kan det bli bättre?
Hoppas ni också haft en skön helg.


Kommentarer
Postat av: Soffie

Va mysigt att dra iväg på hjul hus inland, med ingenting, å va fina ni är !kramen

2013-06-23 @ 23:24:34
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Mia

Det låter helt underbart att få tillbringa midsommar på det viset, skickar ett grattis till rosetterna och dottern, jag tycker det var bra gjort :-)

2013-06-24 @ 06:18:16
URL: http://www.matmia.blogg.se
Postat av: mammakero

När ska ni ha semester? Vi ska inte ha förrän i slutet av juli. Ska ni vara i ert hjulhus hela semestern eller åker ni utomlands? Härlig midsommar har ni haft.

2013-06-24 @ 06:56:19
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: Decdia

Jag förstår inte riktigt utställarsnacket men gissar att jag ska säga grattis! :) Din hund ser jättefin ut i alla fall!

2013-06-24 @ 18:14:15
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

Prisrosetter är så klart alltid motiverande! Kul!!! :-) Och uppflyttning blir det säkert tids nog ändå.

Hjulhus är väl ungefär vad vi också har - ett med motor i dessutom, så vi kan kuska omkring med det lite var och stans. Gasol och batteri räcker - några campingplatser bara för att komma åt ett eluttag undviker vi i möjligaste mån. Däremot är det väl sällan vi hamnar i verkliga obygden, för dit hittar ju oftast andra husbilsfantaster också. Men det är ett väldigt diskret folkslag som sällan eller aldrig stör varann, så det känns fritt och ledigt även om man måste dela ställplats. Vid Hornborgasjön var vi 6-7 stycken husbilar som övernattade på samma parkering mellan lördags och söndags. :-) Prima täckning på mobilerna där, förresten! :-D

2013-06-25 @ 08:29:47
URL: http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0