Försommarvisby

Det är kalla vindar som drar runt vår ö. Kalla havsvindar skulle jag tro att det är? Jag vill också ha varmt och över 25 grader. Men min termometer visade 13 i dag på eftermiddagen. Men Visby andas ändå sommar.
Jag hade en stund över, nåja, väntade på trettonåringen och gick en runda i innerstan. Det luktar underbart, det är otroliga färger och en och annan turist har dykt upp.


Ni ser strandpromenaden, Gullregn i en korsning och jag som värmer mig i solen vid Kruttornet.


Kommentarer
Postat av: soffie

brr för kalla vindar men å så vackert du har det ,jag såg att Gullregnet blommade i en del trädgårdar nu måste ge mej ut å fota dem de är så himla häftiga å fina:) kram

2013-06-04 @ 21:29:04
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: mammakero

Vad glad jag blev att se Visby i vårsommar skrud! Nu har du dokumenterat vinter och vårsommar! Gullregn är så fina och doftar gott! Vi har ett litet träd vid ingången till infarten, men den har haft det tufft i vinter...

2013-06-05 @ 07:07:47
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: Synskadad fyrabarnsmamma

Åååh det var länge sedan jag var i visby! Ja, det var kalla vindar här hemma igår också men diag är det strålande sol och varmt det gillar jag så idag behövs inga dubbla byxor ;) Många kramar carina

2013-06-05 @ 09:48:52
URL: http://carinasnilssons.blogg.se
Postat av: Linda/Candygirl

Ja det SER då varmt ut..

Här är kallt idag - men varmare än igår. Hoppas det blir bra helg, fast jag tror vi ska få regn

2013-06-05 @ 11:57:11
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: bara anna

Oh där är så vackert! Visby och Ystad är ställen jag gärna återkommer till.
Kram

2013-06-05 @ 21:37:13
URL: http://annacecar.blogspot.com
Postat av: Malin B

Det är härligt att ta en liten "i-väntan-spontan-promenad", att verkligen dra i sig alla dofter och njuta. Det är roligt att ta del av Visby här i din blogg.
Snygg tjej på översta bilden!!! =)

2013-06-05 @ 22:13:44
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Gotland står väldigt högt på min lista över platser jag vill besöka nångång! Vet bara inte när det ska kunna bli av. På nåt vis känns det nästan som om jag väntar på att det ska byggas en bro dit ut, för jag tycker det verkar så jobbigt med färja... <:-) Det är det ju säkert inte när man väl har bokat sin biljett och kört in bilen i båten... Det gäller som vanligt mest att bara få tummarna loss!

Ingen direkt sommarvärme här i Skåne heller idag förresten, inte nu på morgonkvisten iallafall. Ca 6 grader bara. Men solen skiner och fåglarna kvittrar för fullt utanför mitt fönster! :-)

2013-06-06 @ 07:29:20
URL: http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0