Sällan har jag hört så mycket svordomar

Tonåringens mobiltelefon la av för någon vecka sen. Displayen bara dog, helt svart. När vi funderat någon dag kom vi på vart garantibeviset var och jag lämnade in telefonen som inte är många månader gammal (men välanvänd).  Igår hämtade jag ut den lagade telefonen och dottern var överlycklig.

Men igår......oj, oj. Hon hade slagit av mobilen under tiden som hon sovit. Det händer inte så ofta att den är avstängt men hon har varit sjuk och ville inte bli väckt. Sen när hon skulle sätta på den var displayen helt svart!

Att det finns så många och långa svordomar. Jag är fascinerad.
Får nog lämna in den lilla rosa Ericsson i dag igen. Är bäst att JAG gör det, för annars är det risk för den stackars försäljarens liv och det är ju absolut inte hans fel. Men är man tonåring och vill ha ut aggressioner så gäller det att inte vara i vägen.


Kommentarer
Postat av: Malinbayard

Vad SNÄLL du är som värnar om försäljarens liv.
Måste ju också propsa på att det ÄR lättare att få hjälp om man har lite vett, hyfs och vänlighet i kroppen! ;)

2008-02-08 @ 10:54:36
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: Mariell Dahlström

ja, det var snällt av dig att värna om försäljarens liv! det är som sagt jobbbigt att leva utan mobol! det är konstogt bvad man kan bli beroende!! Kram

2008-02-08 @ 11:24:24
URL: http://marielldahlstrom.blogg.se
Postat av: Annsingen

Hahaha känner igen det där med mobiltelefoner...finns nog nästan inget som får dom så upprörd som då dom jäklas...Jo om Internet ligger nere..

2008-02-08 @ 13:05:27
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Matte

Ja se tonåringar! Ja visst är hon söt de lilla charmtrollet med napp i munnen :-D SÅ hur gick det med dottern och festen?, antar att du är en stark mamma som står för vad man säger eller?. Hmm jo jag skall försöka att sova, mig knäcker man inte så lätt men det känns underbart att skriva avsig. Ha en bra helg så lovar jag att det kommer mera bilder. /M

2008-02-08 @ 13:26:28
URL: http://hakansson.blogg.se
Postat av: MO

Attans...(kan lova att det inte var ett av orden hon använde...hihi) vilken otur, vad är det för en lagning...att den inte ens håller för att stänga av, nej det är bäst mamma tar i med hårdhandskarna så det händer något. Jag tror nästan alla tonårsföräldrar ingår i någon sorts konspiration...eller hur, men vi tänker nog lika där, är man sjuk så ska man vara hemma...basta, kram

2008-02-08 @ 13:46:14
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: JennyPenny (Solnabon)

Kan ju förstå henne, hon har väntat och väntat på sin telefon och så lägger den av med nästan en gång. Ibland blir man ju så trött på tekniken.

2008-02-08 @ 16:48:23
URL: http://jpsfilosoferande.blogg.se
Postat av: MaryChamberlain

Ja, VågaHataElektiskaMannickar!!! Tvättbräda!HAHAHA!!! Jag VET, du har rätt! Jag tänker tvättbräda varje gång jag säjer V..H..E..M..! Tvättbräda, fungerar det på mobiltelefoner oxå?!?! Hihi!!

2008-02-08 @ 18:04:08
URL: http://mammakero.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0