Att blandat ihop helgdagarna

Åttaåringen planerar att klä ut sig till påskkärring på torsdag. Påsk kort har tillverkats tillsammans med bästisen E och jag har lovat att gå med dem i stadens Påskmarsch.
Hon har inventerat att det finns kjol och huckle. "Mamma, du har smink va?".
Jag försäkrar henne om att jag ska fixa fräknar och röda kinder.

Helt plötsligt ser hon lite fundersam ut sen frågar hon. "Ska man säga bus eller godis?"

image225

Kommentarer
Postat av: Ulla-Britta

Köket blir bara snyggare och snyggare, vad blir det nu för extra färgklick?? Jag har orange på krukor och lite andra småsaker...och så är det perfekt och enkelt att byta till rött=jul, gult=påsk osv... Så vad ska jag köpa för färg på blomman nästa gång jag kommer?? Den måste ju matcha köket och jag tänker inte köpa en svart blomma!!! Vitt är tänkbart men då ska det vara en färg på krukan och den ska väl inte vara svart...eller vit? för då är det inte "Pernillas"kök utan någon designtidningsvariant.

2008-03-18 @ 23:03:13
URL: http://rindi.blogg.se
Postat av: Annsingen

Hahahah! Min son var påskkärring för något år sedan och gjorde faktiskt precis så.Så folk öppnade dörren sa han Bus elller godis! Hans syster var dock snabb att rättta till det hela !

2008-03-19 @ 05:04:39
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Dottern

Jag & Johan ska ju med ? Haru glömt oss ? =/ Fast vi ska ju inte klä ut oss , då hade ju lilla Johan dött av pinsamhet , haha , jag har ju som sagt lovat han att ine klä ut mig ! =)

2008-03-19 @ 11:26:29
URL: http://dottern.blogg.se
Postat av: MaryChamberlain

Vad fint ni gjort med fjädrar i busken!! Det är samma för mej, jag hade tänkt putsa köksfönstrena och hänga upp andra gladare gardiner och plantera lite i en kruka utanför dörren....
Den lusten snöade bort...

2008-03-19 @ 16:47:42
URL: http://mammakero.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0