Bekännelse

Nu när vi vet hur det gick, så kan jag våga bekänna. Jag gillar INTE Perelli och jag höll på att kräkas när hon vann svenska uttagningen av melodifestivalen. Vem vågade knysta något om det? Inte jag i alla fall då risken finns att man får många arga Charlotte fan i hasorna.
Sen, när jag tänker tillbaka, så är jag ju en fegis. Tänk om Perelli skulle ha gått och vunnit? Då hade jag ju förlorat. Hu, hemskt för en människa som jag att bekänna en förlust. Nej, då är det bättre att vara tyst och se hur det går. Sen, så här i efterhand, krypa fram och erkänna att jag minsann hade RÄTT!

Vem skulle ha vunnit igår då?
Jag gillade Grekland. Det är en låt som vi kommer att få höra i eterna hela sommaren. Rysslands bidrag var också bra, helt rätt till en vinst tycker jag.
Jag undrar lite hur det hade varit om vi, Sverige, hade skickat BWO? Då kanske jag hade förlorat, för dem gillar jag ju.

Kommentarer
Postat av: mammakero

Jag gillar heller inte Perelli och blev så besviken att hon vann Svenska uttagningen. Det jag tycker är konstigt är att vi i Sverige alltid är favoriter INNAN tävlingen och sist efter? Jag lovar att jag var glad att Perelli kom så långt bak...
Jag hade flera favoriter. Island, Georgia, Lettland och Turkiet. De kom inte så bra till...

2008-05-25 @ 15:18:31
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: britten

jag tittade inte ens...

2008-05-25 @ 19:23:10
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: Ulla-Britta

Frankrike var bäst!! Den kom jag på mig med att nynna på i förmiddags och sedan hade jag Danmark efter några timmar, resten är borta! Vad det tyder på vet inte jag men vissa tycker nog -Dålig smak! Ryssland tycker jag INTE om, det ska gå att sjunga med i dem och det inbjöd inte ryssarnas till. Grekland tror jag vi kommer att få höra mycket av..."trallvänlig"

2008-05-25 @ 19:49:37
URL: http://rindi.blogg.se
Postat av: MO

Tänk, jag håller med, o är oxå en fegis som inte sagt något...jag är ju så ytlig (tyvärr) så jag gillar inte hennes översminkade fejs, o igår såg hon ut som en av dotterns gamla bratz dockor, du vet de där med jättestora huvuden o supersmala kroppar...(fy vad hemsk jag är)...Ha en skön kväll, kram

2008-05-25 @ 21:26:34
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: Hanna-Sofia

Well då kan man känna sig välkommen i klubben då ;-)
Har faktiskt undvikit att skriva om Perelli överhuvudtaget för jag är lite rädd för att liksom skena iväg.

Gillade Danmark trots att den var lite tjatig och Georgien med det lite passé fredstemat ( a bisschen frieden ) missförstå mig inte nu, jag är för fred. Rysslands låt var kanske lite väl sockersöt och smäktande men uppträdandet var snyggt som helhet och jag tycker Dimas brutna engelska är lite charmig.

Och när vi ändå håller på att bikta oss så gillar jag inte Camilla Läckberg heller. Oj det där kom av bara farten.

2008-05-26 @ 00:56:29
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: Ann

Morning! Är inte heller något fan av den brallisen!
Såg faktikst inte en enda sekund av spektaklet heller:))

2008-05-26 @ 05:09:50
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: ejmis

BWO hade såklart vunnit!! =)

2008-05-26 @ 21:05:27
URL: http://ejmis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0