Hur gick det med Engelskan

Riktigt så illa med engelska, som jag antydde i det tidigare inlägget, är det inte. Jag har gått i skolan och fått min dos av undervisning i ämnet, men mycket mer än så är det inte, tyvärr.

För ganska många år sen, närmare bestämt åtta år sen, sa jag upp mitt gamla liv (för första gången) och började plugga. Jag fick bidrag och började på KomVux där jag hade som mål att plugga upp  min urdåliga engelska. När jag gått en termin fick jag tyvärr några griller i huvudet. Jag fick för mig att jag skulle plugga något "nyttigt" något som jag verkligen skulle få andvändning av. Hur jag nu kunde inbilla mig att engelska inte var något nyttigt, det vet jag inte. Det var väl det, att jag fick en massa andra ämnen med på köpet, matte, till exempel som jag redan hade med mig i bagaget. 

Termin nummer två sökte jag därför en Datateknisk utbildning och fortsatte därefter med en Mediautbildning. Jag ägnade alltså min KomVux tid med att knacka hemsidor och fixa med bilder och text. Super roligt och jag ångrar absolut inte ett enda dugg. Jag har alltså bytt hårdisk, gjort barnspel, fixat hemsidor, broschyrer, knackat lite kod och redigerat bilder. Jag har också lärt mig att räkna hexadecimalt (talsystem för datorer) och gjort en del animationer. Hälften av allt har jag glömt och tro inte att jag skulle ge mig på att öppna min egen data och byta "bussar" på den eller så. Nej hjälp, glöm det. Men jag har blivit ganska bra på programmet Dreamweaver och behärskar Photoshop ganska väl.

Men hur gick det med engelskan?

Nioåringen läser en bok vid besöket i Astrid Lindgrens Värld.
Apropå läsning


Nyfikna på hemsidan som jag skapat?

Kommentarer
Postat av: Malin B

Kunskap är ju aldrig tungt att bära. =)

KUL och (himla nyttigt) att kunna skapa så där fint som du kan!

2008-09-16 @ 11:36:12
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Annica

Ja boxer har jag inte hört s mycket gott om tyvärr. Men efter lite krångel och lite skådespeleri från min sida så har jag nu alla kanaler.

TJOHO! ;-)

2008-09-16 @ 11:54:44
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: Maria

Såklrt, kikade in med en gång...jättefin, jag kan ingenting om sånt (tur det finns andra i familjen som kan en hel del)....

Under ca ett år pratade jag engelska nästan dagligen då det kom hit en familj från england (herrn i familjen skulle jobba här), då träffades vi som sagt nästan varje dag både på öppnaförskolan o privat o sen tränade (friskis&svettis) vi ihop....bästa engelskaträningen ever, pratade jämt...Pinsamt i början men sen sket jag i hur det lät, o det blev bättre o bättre, kramar

2008-09-16 @ 12:50:02
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Ann

Vilken fin hemsida! Duktiga du!

2008-09-16 @ 18:56:22
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: Soffie

va duktig du är!!!

hoppas din dag varit bra!!!

2008-09-16 @ 19:03:03
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Ulla

Jag är imponerad...vilken hemsida!

2008-09-16 @ 19:34:27
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: Nilla

Hej

Jätte fin hemsida otroligt fina kort du är duktig...må så gott

2008-09-16 @ 21:49:00
URL: http://fnilla.blogg.se/
Postat av: mammakero

Vad du kan! Den var jättefin och hade ett jättebra upplägg! Det överstiger mina kunskaper med flera hundra mil....

2008-09-17 @ 18:18:42
URL: http://mammakero.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0