Lokala skurar

Det är ett lustigt väder vi har. Ena stunden regnar det och andra skiner solen. Vi brukar ha en skön och varm sensommar här på Gotland men i år verkar det som om sommaren har gett upp. Jag envisas med att gå mina hundpromenader med halvlånga byxor men i morse frös jag rejält. Elvaåringen som cyklar till skolan, funderade på att ta fram vantar men gav sig iväg utan. Jag såg att ärmarna på jackan drogs ner över händerna så hon tog nog fel beslut. Vantar på morgonen när man cyklar är nog ett måste snart.



Lyssnar man på väder prognosen säger de att det lokalt kan bli regn. För några dagar sen var regnet väldigt lokalt. På vår sida om staketet var det uppehåll men på andra sidan, hos grannen sken solen samtidigt som det ösregnade. Försökt att ta en bild men det blev inte så lyckat. Inte så lätt att fånga en regnskur på bild. Men det var väldigt fascinerande att se naturens  skådespel.

Kommentarer
Postat av: Ulla

Det är roligt med sådana där lokala regnskurar.

Ha en go helg!

2010-09-03 @ 11:03:30
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: Birgitta

tror det blir varmt och skönt snart, jag kommer ju ner :)

2010-09-03 @ 17:50:45
URL: http://www.kamelens.se/blog
Postat av: soffie

hoppas verkligen det blir en underbar höst nu med mycket sol!

åå va fina bilder,

kram

2010-09-03 @ 21:14:08
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: mammakero

Ja, visst har sommaren gett upp redan. Den normala varma soliga hösten med hög och klar luft, verkar inte ens komma. Det blev vinterkallt direkt. Fredag morgon var det bara 2,5 plusgrader då jag gick till jobbet och när jag andades kom det rök ur munnen...

2010-09-04 @ 16:38:54
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Camillasrum

Ja vi har också haft det kallt, ner till 3-4 grader på morgonen, brrr. Men nu har solen och lite värme kommit och det verkar ska stanna till veckan också. Hoppas! Ha en fortsatt skön helg!

2010-09-04 @ 20:13:09
URL: http://camillasrum.blogspot.com
Postat av: mo

Haha, ja det kan man kalla lokalt regn;). Ja här verkar det som om sommaren har ersatts av en klar o frisk höstluft istället. Funderade med på vantar häromdagen när jag var ute på en tidig morgonpromenad, men sen på dagen blir det nästan sommarvarmt när man sitter i lä...hm, inte lätt med kläder nu, kramar

2010-09-06 @ 18:23:38
URL: http://medaljongen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0