Sprak i rumpan

Ibland behöver man en puff eller spark i rumpan. Jag fick en för ett par dagar sen då jag träffade Enzos matte. Enzo är en svart Labbekille som jag rastade ett par dagar i vecken för några år sen. Jag hans matte kom väldigt bra överens om tränade en del ihop men sen flyttade de, jag försökte komma igång och jobba och......ja, det blev som det blev.
Nu kanske jag har kommit till det steget i livet att jag kan börja träna aktivt igen? Jag blev i alla fall full av inspiration när jag sprang ihop med Enzos matte. "Åh, vi är ett gäng som brukar träna......du kan väl hänga med.....snälla!"
I kväll hängde jag med! Tillsammans med Benji och vet Ni vad? Det var jättekul och jag blev inte ett enda dugg stressad!!


Kommentarer
Postat av: Malin B

Å, så glad jag blir för din skull!!! =)

2011-08-17 @ 22:24:38
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: mammakero

Jag blir så glad! Kan det vara så, att när du gör saker för att DU vill, går det bra. Men om du gör saker för att ANDRA vill det, blir det sämre?

2011-08-18 @ 13:34:39
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Susihus

Hejja dig va skoj! Åh va härligt. Hoppas att Bono frisknar till i sitt ben snart så jag oxå kan komma tillbaka och träna det är ju så skoj.



Kram på dig

2011-08-19 @ 08:46:48
URL: http://susihus.blogg.se/
Postat av: britten

så har jag läst ikapp hos dihg och ser att du haft en bra sommar so far....å jag önskar att jag skulle komma igång med nån slags träning för min Molly också....

2011-08-19 @ 17:36:29
URL: http://glitteroga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0