2011

Nyår har passerat och vi firade på ett ganska rörigt sett med hundar och barn i flertal.
Tonåringen och J kom på besök tillsammans med lilla H och det var extra roligt då våra gäster hade en liten kille i precis samma ålder.
Hundarna fick också sällskap av en Rottisvalp. Ohej vad det gick undan. Mest leksugen var Puma. Äldst men barnslig.


Hon har blivit så himla stor (gud så jag tjatar om det hela tiden) och hon närmar sig sin ett års dag. Inte förrän i April men Ni vet, det går fort som sjutton. Funderar på vad det ska bli i ettårs present?

När hon har stöd och motstånd under kan hon komma upp på alla fyra och stå och gunga. Hon säger fler och fler ord och man kan nu höra "Itta!" "A de?" "Datta" och "Mamm".
Nyårsnatten blev sen och lilla H fick sova kvar hos oss. Då fick de unga föräldrarna lite sovmorgon och det kan man ju behöva som småbarnsföräldrar.

Kommentarer
Postat av: Lena

Så härlig hon är!

Det är nu det brukar hända mycket med deras utveckling och de börjar bli medvetna om världen.

//Lena

2011-01-02 @ 18:34:52
URL: http://bloggissoder.blogg.se/
Postat av: Malin B

Vilken sötnos det kom till er 2010. Säkert uppskattat med en sovmorgon för föräldrarna och morföräldrarna de bara älskar nog att ta hand om guldklimpen?! ;)

2011-01-02 @ 20:56:26
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Tack själv mamma, det var trevligt att få umgås med er sista kvällen och timmarna av 2010 och även tillbringa den första timmen med er 2011.

Ja, lilla Hanna börjar bli stor, ettårspresent, jag tror hon önskar sig en docka :) hon har ju visat sig väldigt intresserad på Myllan av dockor :).

Kramkram.

2011-01-03 @ 00:17:50
URL: http://tegelstenenochjag.blogg.se/
Postat av: susihus

Gott nytt år på dig! Låter som ni hade en härlig helg. Vi njöt med goda vänner i Uppsala, och testade att åka tåg med Bono, spännande!

Må gott

Kram

2011-01-04 @ 08:47:56
URL: http://susihus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0