80-åringar och agilityavslutning

Vilken värme det varit i helgen!! Skönt är det men jobbigt. Kroppen har liksom inte hunnit vänja sig vid sommarvärme än.
I helgen har mamsen fyllt jämna år. Det blev en trevlig dag med smörgåstårta, vin och jordgubbstårta efter. Min mams är en bit över 25 år och orkar inte så mycket längre. Därför stannade jag och elvaåringen kvar hela dagen och servade med kaffe och såg till att disken blev ren.

Idag har det varit agilityavslutning på schemat. Elvaåringen och Nike har slutfört en fortsättningskurs och nu är det världigt sugna på en tävling. De är inte riktigt "klara" men en tävling kan också bli en träning, bara man inte har för stora förhoppningar.

Jag som så klumpigt glömde kameran på den sista utställningen, fick en trevlig överraskning i mailkorgen för några dagar sen. En snäll och trevlig utställare hade tagit kort på BIS ekipaget och skickat till mej. Tack snälla Ulla-Britt!


Foto: Ulla-Britt Bandinger

Men i dag på agilityn hade mamma en kamera i väskan (elvaåringens som låg kvar sen ett tidigare tillfälle).

Rindi´s Highland Hope And Glory

Rindi´s Highland Hope And Glory


Kommentarer
Postat av: Malin B

Man blir glad av snälla människor, sådana som skickar kort när man själv glömt kamera och säkert blev mamsen lika glad över att ni hjälpte till med kalaset.

Fina bilder!!!

2011-06-07 @ 21:13:00
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: mammakero

Vad kul de har dottern och hennes hund! Härlig bildserie! Tur att det fanns andra som INTE glömt kameran...HEHE!!

2011-06-07 @ 22:01:45
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Kitty

Det krävs mycket "träning" på tävling i agility! Det gör det ju i många grenar! Skrev en kommentar om hemsedagen med men namnet försvann på vägen ;) det var jag iaf... ;) ha det bra i värmen! Lika varmt och kladdigt här i Halmstad... Inte kul att gå instängd på ett sjukhus då... :( kram

2011-06-08 @ 22:16:04
Postat av: Sweet Atti

Är så sugen på att börja träna med min lilla. Ser så roligt ut!

2011-06-26 @ 22:33:14
URL: http://sweetatti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0