Soliga dagar

Det har verkligen varit ett underbart vårväder de senaste dagarna. Ofta är det så när det är vårutställning här på ön. Lite blåsigt med sol och det innebär att man gärna sitter i solen under tiden man väntar på att få "glassa" i ringen eller när man beundrar alla andra vackra hundar. Sen är man röd, röd, röd i ansiket. Varje år, lika dant. Visst är det konstigt?
 
Den utställning här i Maj, är dock inte utsatt på samma sett som den stora Kennelklubbsutsällnings som går av stapeln i augusti. Jag tänker på värmen och att ha hund i bilen.
 
Varje år får spikern ropa ut att det sitter hundar i bilarna. Fattar inte hur folk är funtade? Många, många gånger har polis tillkallats och de har fått slå in rutor på bilar.
 
Jag har ofta med hundarna i bilen men lämnar naturligtvis luckan öppen. Skulle inte falla mig in annat. Är det för varmt lämnas de hemma där det har det bäst en riktigt varm sommardag.
Jag har ju Solarplexius på rutorna bak i bilen. En produkt jag haft i många bilar. Mörka skivor som man lätt sätter i och kan ta ur om man skulle sälja bilen eller så. De skyddar mot solenens stålar och värmen. Kanon!
Skramlar inte, inte svårt att sätta i och garanterat värd vartenda öre.
 
Holmhällar i Juli-12

Kommentarer
Postat av: mammakero

Vilket bra tips, Solarplexus! Visade maken och han såg intresserad ut. Vad skönt att gipset är borttaget och att uttagningen av spiken är gjord. Nu kan hon fungera helt själv. Mitt öga är helt ok...

2013-05-14 @ 17:27:08
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: mammakero

Jag glömde ju skriva att dina inlägg inte syns på bloglovin', precis som mina inlägg inte synts där på en vecka...!

2013-05-14 @ 17:29:28
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pia

Detta är något jag får kolla upp!!! Tack för tipset :) Zacco vill väldigt gärna hänga med oss överallt, men nu när värmen kommer så drar man öronen åt sig lite grand för att ha honom med hela tiden. Ja och precis som i kommentaren här innan så får jag inte upp dina inlägg i bloglovin´vet inte varför????
Hoppas du har haft en härlig dag i solen!!!!

2013-05-14 @ 20:42:01
URL: http://www.marlonzacco.blogg.se
Postat av: soffie

mmm härligt med värmen men här har den blåst bort å vi har haft nordanvinden här brrr. va fin bild. usch så dåligt att de lämnar sina vovvar i bilarna sjukt...kramen

2013-05-14 @ 20:48:35
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: soffie

svar: nä verkar inte ha varit nåt inom det millitära för på kartan är det utsatt för just brunnar, jag ska höra med dem som arrangerat tävlingen på lördag då det släpps nya stolpar, kramen

2013-05-14 @ 20:57:16
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: kaffehörnan

Vad underbar bild

2013-05-14 @ 20:58:53
URL: http://www.kaffehornan.seornan.se
Postat av: Viktkamp

vacker bild =)

2013-05-14 @ 22:18:06
URL: http://viktkamp.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0