Matsedeln

Tack för era mattips. Det blev ju inte direkt någon matsedel av tipsen, den räcker liksom bara några dagar, men det gav mig lite ny inspiration och det behövdes. Tack! Igår var det kyckling från "Mysbella" och pajen från "Sus i hus" ska absolut testas. 
Nu ska bara kvällsmatsproblemet för dagen lösas, sen är det ju helg. I mogon alltså. Då är det mycket lättare att hitta på. För det är inte det att jag inte gillar matlagning, det är själva "hittapåandet" som är problemet. Helgmat är rent av roligt, ibland.
Vi hade matkassar en period men jag vet inte...? 
Tillslut blev alla så trötta på gryn av olika slag. Har hela skafferiet fullt med icke fullkorniga gryn och ris som jag inte vad vad jag ska göra med. 
Men nu när jag tänker på det så. Kanske är det dags att köra en matkassar i några veckor? Då värdesätter man köttbullar och makaroner efter ett tag.
 

Kommentarer
Postat av: Pia

Ja du den vardagensmaten är ett gissel. Här är det bara det där ordinära som tillagas. Korv, köttfärs, fisk nån gång ja, du vet det där vanliga som man tuggar vidare med. Ibland så smäller det till, men det är tusan så sällan ;)Indonesiskköttfärs är något som gör det lite roligare ibland. http://www.matklubben.se/recept/indonesisk_koettfaersroera_23400.html
Ha det gott!!!

2013-09-12 @ 17:47:52
URL: http://marlonzacco.blogg.se
Postat av: Amanda

Jag kan varmt rekommendera en matkasse när inspirationen tryter!:-)
Kram!

2013-09-12 @ 18:45:52
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: mammakero

Visst är det jobbigt att komma på vad man ska äta. Jag kommer oftast på vad vi ska äta och maken tillagar det. Det är sällan som han kommer på något i affären, han brukar kolla i halvaprisetdisken efter råvaror, när vi inte alls kan komma på något att äta...!

2013-09-12 @ 19:30:17
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: linda

tack håller med dig!:D

2013-09-12 @ 22:22:59
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
Postat av: Malin B

Nej, jag drog inte på mig några fler krukväxter. Kör mest på nedtrappning här o vill inte ha mera att ta hand om. Kan inte
påminna mig om att jag har visat intresse för någon av hennes sorter.
Vi har ganska likartad mat vecka efter vecka typ en kött, en pasta, en korv, en fisk. Lite variation iallafall.

2013-09-13 @ 08:29:53
URL: http://malinbs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0