Någon är besviken på mej

Tonåringens före- före detta pojkvän är besviken på mej för att jag aldrig nämner honom i min blogg. Gulligt och beundransvärt att han följer med i allt mitt svammel. Han skildes i slutet av sommaren från vår tonåring då han flyttade ifrån vår ö. Att få uppleva en sommar full av förälskelse på Gotland kan nog sätta sina spår och han påstår att han alltid kommer att ha kvar vår dotter i sitt hjärta. Hjärtskärande eller hur?
Han kommer nog alltid att finnas kvar i tonåringens hjärta också, precis som våra egna "första kärlekar" finns förankrade i våra egna.
Han kommer alltid att finnas i mitt minne, inte hjärta direkt. Det är nämligen den enda ligist ,men brallorna hängande en decimeter under kalsongernas övre kant, med luvan uppdragen över huvudet i 25 graders värme och med percing i ögonbrynet som jag tyckte var söt. 

Nu var jag lite ironisk och småelak men du har väl humor Basselito?
Hoppas att du hälsar på oss i sommar med eller utan luvan uppdragen.

Kommentarer
Postat av: Basselito .

Shooooo Fru Åhlin , nu är det såhär va att lixom jag vet i fan va ja gska skriva :D Men istället för att vara besviken på dig är jag bara något så otroligt glad :D TAAACK ! Jag känner mig älskad, du förstår nog inte va jag saknar Mikaela =( åhh , min STÖRSTA KÄRLEK ! Ångrar lite att jag flyttade ifrån henne , men visst kommer hon få följa med mig hem i sommar? Om jag har humor? KLART JAG HAR DET :D MOHAHAHAHHA !! Hare bäst, ser framemot FLER inlägg OM MIG :D puss och kram , ses i sommar!!

2008-03-11 @ 22:35:51
Postat av: Nilla

God morgon Vilken karaktär du har..aldrig handla jag handlar nästan aldrig men när det gäller hästsaker så handlar jag....he he inte alltid bra men va fan...må så gott

2008-03-12 @ 07:51:05
URL: http://fnilla.blogg.se
Postat av: britten

Vilket underbart inlägg jag blir alldelens varm...

2008-03-12 @ 13:05:00
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: Annsingen

HAHAHAHAHA vilket kul X han verkar vara:)))

2008-03-12 @ 13:51:33
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: millan

Tack för ditt svar!och vad skönt att det ordnade sig för dig, vilken tur att man har någon som orkar ta itu med hjälpen!
mysigt inlägg!

2008-03-12 @ 17:16:30
URL: http://moder.blogg.se
Postat av: MO

Låter ju som en gullig kille...det är väl så de ser ut idag många killar. Min mellankille har ett himla häng, tur att han ofta använder snygga sidenkalsonger, så man slipper skämmas alltför mycket, kram
ps, dottern sitter här bredvid o säger.. :mamma, det är faktiskt snyggt med häng!?

2008-03-12 @ 17:53:59
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: Ulla

Våra barns första kärlekar kommer man nog inte glöma i första taget. Tonårskärlek är ju så härligt! På jobbet har vi blivande skolbarn som är så kära i varandra. Vid vilan häromdagen hade man kunnat säga, om de varit tonåringar, att de hånglade. De kunde inte sitta tillräckligt nära varandra. Helt underbart!

2008-03-12 @ 18:02:04
URL: http://www.ulla67.blogg.se
Postat av: Annsingen

Tack!:)

2008-03-12 @ 18:31:00
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Matte

Tack så mycket!!! JA visst är det underbart, finns inga bekymmer i deras liv ibland tills en motgång.. buäää... HA en underbar helg för imorgon torsdag åker vi och fyller på batterierna i fjällen.. /M

2008-03-12 @ 20:28:25
URL: http://Hakansson.blogg.se
Postat av: MaryChamberlain

Härligt, gulligt, roligt och mysigt inlägg! Våren är verkligen här och bubblar i våra känslor!! Hihi!!
Den yngsta dottern erkände för sin stora syster att hon var lite rädd för hennes första kärlek. För att hans byxor hängde så långt ner....HAHAHA!! I samma veva berättade hon att det var tur att hon fick vänja sej med honom, för stora systers nuvarande kärlek och sambo, har ÄNNU mera häng på sina byxor...
;D

2008-03-13 @ 18:21:06
URL: http://mammakero.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0