Osomrigt

Borde det inte vara lag på fint väder på semestern? Den lagen har brutits idag. Kallt, regn, blåst och allmänt trist. Nästa lite höstkänsla. Hua!! Undrar vem som ska dömmas för att lagen brutits? Regeringen kanske. De brukar väl få skulden för det som ingen annan vill ta på sig?
Jag är inte så särskilt politiska så jag lämnar den här frågan och frågar mig varför jag tog upp den.

 

Idag har det som sagt varit osomrigt. Vi har bakat och bakat, jag och elvaåringen. Bullar, kakor och frukostbröd. Kors i taket, jag kan om jag vill (och har tid).


Kommentarer
Postat av: mammakero

Oj vad ni har varit effektiva i det trista vädret! Det är ju inte fruntimmersveckan förrän nästa vecka! Då brukar det regna...

2011-07-15 @ 06:58:21
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: sweetmama

Här har det regnat hela natten och en bit in på förmiddagen men nu börjar jag ana en ljusning där ute. Baka ska jag också göra nu när jag är ledig och har tid. Det är ju ganska rogivande :)

2011-07-15 @ 13:25:12
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Postat av: Susihus

Här regnade det hela dagen i går, buu så trist. Idag har det varit lite bättre men fortfarande lite för mycket mörka moln, dock har man kunnat gå ut utan full regnmundering. Jag passade oxå på att baka kardemummabullar idag, mums va gott. Nu får det nog bli en tur med Bono.

Kram på dig

2011-07-15 @ 15:26:52
URL: http://susihus.blogg.se/
Postat av: soffie

osomrigt i Karlstad med brr bara 16grader å regn,nä nu vill vi HA SOL!!!!kram

2011-07-15 @ 15:57:14
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Malin B

De två sista dagarna har det varit riktigt ruskväder här hos mig. I början av veckan ägnade jag mig åt att baka så mycket att jag har dåligt med plats i frysen. ;) Har jobbat i två dagar nu men NU ska jag ta ledigt åtminstone två hela veckor - oavsett väder. =)

2011-07-15 @ 21:26:19
URL: http://malinbs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0