Det blir mer än man räknat med

Så fick jag då tillbaka lite energi.
Bestämde mig för att ta ihop med dotterns sovrumsfönster. Drar fram strykjärnet, som inte är överdrivet använt av mig. Stryker en ny gardin men bestämmer mig för att låta strykgrejerna stå framme. Jag tänker att jag nog ska hinna med vårt eget sovrumsfönster också.
Tar med puts och trasa, tvättar fönstret och ner med den smutsiga gardinen.

Just det, fönsterlampan vill hon inte ha. Drar undan sängen för att få loss kabeln och inser hur listen bakom sängen ser ut. Ni vill inte veta, tro mig!
Okej, inser faktum men ska först bära ner de smutsiga gardinerna. I tvättstugan inser jag att tvätten i maskinen först måste hängas upp. Innan den kan hängas upp måste linorna plockas av.

Då sätter maken igång att laga lunch. Fort ut och stryker gardiner både till vardagsrum och vårt sovrum. Sen undan med strykjärnet så maken kan få duka på bordet.

Dags för lunch!
Nu gäller det att få tillbaka inspirationen och fortsätta med det jag höll på med, va det nu va? Tvätten, fönster eller torka av lister?

Är ni lika dana eller är det jag som är extrem?


Kommentarer
Postat av: Camillasrum

Hm, känner igen mig allt för väl! Man börjar på ett ställe och sen kutar man runt, inget blir färdigt ;-) Men man kanske lär sig en dag? En sak i taget!

2012-09-02 @ 18:35:01
URL: http://camillasrum.blogspot.com
Postat av: mammakero

Nä, inte är du ensam om att vara något splittrad då det är städning på gång. Maken brukar alltid kommentera att jag är överallt men ändå aldrig blir färdig...

2012-09-02 @ 19:45:23
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: soffie

jag gör med massor av saker på en gång och får allt färdigt skulle min gubbe göra det skulle han inte få nåt klart!!;) kramen

2012-09-02 @ 20:08:14
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: soffie

hoppas du haft en härlig måndag hos mej blev det sol å jättevarmt underbart:)

2012-09-03 @ 21:37:27
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Mia

Jag är också en enda salig röra i höst...men jag väntar, så anfallet går över, har ju ingen som pockar på uppmärksamhet här och kan göra som jag vill...kanske lusten kommer tillbaka sen *L*

2012-09-05 @ 14:37:53
URL: http://www.matmia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0