Den första riktiga dagen....

Idag började skolorna här på ön. För mej betyder det att den "riktiga" sommaren är över att den "riktiga" vardagen är tillbaka. Nu börjar sensommaren och det är inget fel på den. Ofta är den varm och skön här på Gotland och väldigt behaglig. Men, suck, lite vemodigt är det.


Kommentarer
Postat av: Linda Candygirl

Här har barnen en vecka ledigt kvar.. så jag försöker ha kvar lite sommarfeeling även den här veckan. Min vardag har börjat, men det är ändå inte samma sak så inte skolan med ansvar och läxor startat

2013-08-19 @ 19:28:36
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: Gubben

visst känns det som om sommaren gjort sitt för i år fast hösten kan vara härlig den ned, Bara vi slipper det vita helvetet :-)!!

2013-08-19 @ 21:11:33
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Mmmm, fast att jag inte längre har några skolbarn så tycker jag också att det känns vemodigt med skolstart och slut på sommarlovet. :-I Nu pluggar jag ju i och för sej själv, så mitt sommarlov är ju också på väg att ta slut - fast det känns faktiskt inte alls på samma sätt!? Och tur är väl det, för jag börjar ana att jag har gett mej på en kurs som nog kommer att vara rejält krävande! ;-) Fick nästan dåndimpen när jag såg litteraturlistan... Ska jag köpa alla böcker som står på den, kommer jag att bli ruinerad - och läsa dem från pärm till pärm kommer att ta resten av livet, typ... <:-) Fast flertalet av dem är angivna som "referenslitteratur", så jag tolkar det som något som är bra och användbart men inte obligatoriskt...?

Tack för dina synpunkter ang jaktspaniels! Ungefär så som jag också har uppfattat dem. :-)

Ha en fin dag!!! :-)

2013-08-20 @ 08:52:42
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Hörni!

Nej inget fel på sensommaren. Jag gillar hösten också, den är kravfri och skön. Om den inte regnar bort då..

2013-08-20 @ 09:08:36
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: mammakero

Än har jag semester och njuter av sommarledighet så mycket jag bara kan! Det trots att dottern började skolan idag... Själv har jag legat i solen och läst hela dagen.

2013-08-20 @ 17:51:48
URL: http://mammakero.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0