Veckoslut

 
 

Det har blivit fredag igen. I en rasande fart har veckan avverkats. Fjortonåringen har som så många andra, varit förkyl. Idag är hon på benen igen om än något snörvlande. Självklar kommer förkylningen krypande över till mej nu när man ska vara ledig och göra allt det där man inte hunnit eller orkat i veckan.
Killar oroväckande i halsen. Nässpray-behandling har redan påbörjats. Idag värker det i nacken och det är ett typiskt tecken på att förkylningsklubban snart träffar mig på allvar.
Så, nu har jag gnällt klart!

Jag tycker ni ska gå in på den här länken och se på Candygirls fina hundnaglar. Hon är så himla duktig på att måla, inte bara naglar utan allt möjligt. Men just nagelmålningen är den som imponerat extra på mej. Så jag frågade om det inte var dags för just "hundnaglar" snart?
Nu har hon fixat uppdraget med bravur.
Visst är de fina?


Kommentarer
Postat av: soffie

va skönt att dottern är piggare nu, vilken otroligt vacker bild...älskar candygirls naglar hon är otroligt duktig på att måla, kramen å goo helg

2013-09-06 @ 20:13:38
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: mammakero

Samma här! Yngsta dottern är jätteförkyld och jag hade så ont i nacke och huvud att jag blev yr och började må illa igår! Halsen och öronen börjar annonsera att de börjar bli irriterade!
Fin bild!

2013-09-06 @ 21:12:20
URL: http://mammakero.blogg.se
Postat av: Gubben

Det är förkylnings tider nu. Naglar är väl inte min grej direkt, fast visst var de tuffa. Däremot dina bilder angående dimman var hur inspirerande som helt.

2013-09-07 @ 07:51:13
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: britten

Jo dom var jättefina. ..naglarna
Annars längtar jag till Gotland när jag läser din blogg

2013-09-07 @ 07:52:20
URL: http://glitteroga.blogg.se
Postat av: Linda Candygirl

haha... ja jag tycker också dom blev bra. Och barnen på jobbet gillade dom. Bus tycket jag skulle ha fler tassavtryck, men jag håller gärna motiven på bara ett fåtal naglar - det blir så rörigt annars.

Hoppas du får en härlig helg och att förkylningen missar dig. Här blir det tioårskalas idag. Med pizza och smällande skattjakt! :-)

Så för att slippa stressa sen i kväll (när kalaset är slut) ska jag förbereda middagen redan nu.

Ha det så skönt.

2013-09-07 @ 09:38:21
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: Malin B

Det är så klassiskt att det blir en massa nya baciller efter skolstarten. =(
Hoppas att ni får piggna till snabbt och kunna höstmysa lite granna. Kände härom kvällen att jag verkligen gillar att klafsa runt i gummistövlar och pannlampa. ;)

2013-09-07 @ 10:53:56
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Susan

Jättefina naglar! Vilket pilligt konstverk!
Jag har också en skum förkylning på G, torr i halsen och seg. Men det är väl dags så här vid terminsstarten. Grattis - liksom :)
Susan

2013-09-07 @ 13:02:41
URL: http://blomtoken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0